Vinrött på Oprah?

Jag börjar redan filosofera om en ny tävlingsoutfit på Oprah… Tror ni vinrött skulle passa oss? Typ denna Cavalleria Toscana kavaj. Modellen heter GP stretch-crepe riding jacket och är skiiiiiiitsnygg i verkligheten! Sedan matcha detta med ett schabrak och egendesignat Anna Scarpati schabrak + lång huva. Typ svart, vinrött, silver, swarovski?

Ja eller nej? Finns det någon annan färg som ni tror skulle göra sig bra på Oprah? Just när det kommer till tävling? 😀

Untitled-4

Untitled-5

blogstats trackingpixel
Comments 16

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title