Två år sedan

Det finns en anledning till att jag inte bloggat i dag. Saknaden är enorm.

YouTube Preview Image blogstats trackingpixel
Comments 2
  • Anne

    Värsta känslan i världen! Tog bort min bästa vän-06 för ryggproblem och hittade aldrig riktigt tillbaka igen. Den tösen man gav allt för och som tröstade en när man var nere och alltid kom springandes till en i hagen när man ropade, som visste precis vilka knappar hon skulle trycka på för att testa en. Det kommer man aldrig över! Kram till dig!!

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title