Jag skulle ju inte banga…

En GPA First Lady med rosa detaljer. Min sadel från Antares med deras rosa stingray-logga. Det matchande pannbandet från Antares. De nya skydden från Veredus.

Alltså föreställ er detta på mig och Oprah, utan den dåliga redigeringen på sadeln och pannbandet, hahaha. Det var egentligen brunt läder så jag fixade om det till svart lite snabbt 😉 Men alltså… Detta på Oprah?! Eller på en kolsvart häst eller en kritvit skimmel? Jag döööööör så snyggt. Inte okej att vara så snygg!

rosa

blogstats trackingpixel
Comment 01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title