Nikon D5300 + nya tillbehör

Säljer mitt kamerahus nu! Det är en sparsamt använd Nikon D5300 samt ett nytt batterigrepp från Jupio med ett nytt extra batteri! Perfekt för dig som vill börja fota eller dig som är mer erfaren! Enkel att lära sig och av toppkvalité!

ALLT – huset, batterigreppet och extrabatteriet säljs för endast 4.500 kronor. Originalkartong samt laddare ingår självklart.

Mejla Linn-Strelin@live.se vid intresse 😀

Untitled-1_edited-1

blogstats trackingpixel

Comments 6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title