”Nytt” objektiv på väg

Jag har tjatat om att jag vill ha ett Nikkor 70-200 2,8. Dock kostar det över 20.000 kronor… Och mitt Tamron 70-200 2,8 som jag hade förr sålde jag pga att Oprah blev skadad och för att jag ville köpa ett Nikkor sen när hon blivit frisk. Men nu, i och med att försäkringsbolaget inte betalar något och räkningarna för Oprah blivit höga, så köpte jag ett Tamron igen. Jag fick nämligen ett nyhetsmejl från Cyberphoto där det stod att det hade kampanj på mitt gamla objektiv. Så ja, vad hade jag att förlora? Jag klickade hem ett igen. Och detta får följa med tills jag med tiden har möjlighet att införskaffa ett Nikkor.

Det är ett sjukt bra pris för ett 70-200 2,8 objektiv! Så jag kan, med nöje, dela med mig av erbjudandet till er. Detta inlägg är inte sponsrat, utan det är ett genuint tips! Jag köpte även ett batterigrepp samt ett till batteri. Hoppas det kommer i dag!

Objektivet för er med Nikon – klicka HÄR.

Objektivet för er med Canon – klicka HÄR.

Untitled-1

Bilder från ponny SM 2014 som jag fotade med detta objektiv:

315

316

333

220

332

blogstats trackingpixel
Comments 8

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title