WANTIES – Kamerautrustning

Om jag fick drömma mig bort lite så hade jag nu stått som ägare av ett nytt objektiv och ett nytt kamerahus. Som många redan vet så har jag ägt ett 70-200/2,8 objektiv tidigare, men av märket Tamron. Det var bra, men jag sålde det för att senare kunna köpa ett likadant från Nikon. Men eftersom Oprah blev skadad så har ett nytt telezoom inte behövts, och jag har definitivt inte haft pengar till det. Men så småningom vill jag införskaffa mig ett igen. Och något som inte är ett måste, utan mest en kul grej, är ett nytt kamerahus. Det kommer jag dock inte prioritera. Men skulle jag få överflöd av pengar så… Haha!

Objektivet 22.990:-

Kamerahuset 9.690:-

Untitled-2

blogstats trackingpixel
Comment 01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title