Onsdag

Onsdag innebär jobb på förmiddagen. Sen ska jag spela in en video till min tävling i samarbete med Sharpman. Den vill ni inte missa! Jag svär! Efter det ska Oprah ridas på banan. Markarbete. Mer än så har jag faktiskt inte att berätta. Eller jo, en bloppis med vardagskläder kommer komma upp snart!

Eftersom inlägget blev fattigt på bokstäver så kompenserar jag upp det med gamla bilder på bebis-Picasso.

DSC_3659a (1)

DSC_3734a

DSC_3759a

DSC_3881

DSC_3745a

blogstats trackingpixel
Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title