Nytt bland kamerautrustningen

Ett paket från Cyberphoto dök upp i dag! Nu är jag en rejäl ryggsäck rikare. Vilket var mer än välbehövligt. Speciellt under den tiden då jag hade ett 70-200 objektiv med en bländare på 2,8. Det var stooooort och ska införskaffas igen så småningom. Fast ett Nikkor, inte Tamron.

Det var kampanj på ryggsäcken. Ordinarie pris var 1.099 kronor men nu kostade den 499! :) Köpte även en riktmikrofon som jag ska ha när jag filmar. Även den var det kampanj på! Så jag är mer än nöjd med mina köp.

väska

DSC_0012

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title