Final cut pro X

I går så sa Premiere ”hejdå” på min gamla PC. Det är i det programmet och på den datorn som jag redigerat mina videos… Och eftersom programmet fuckade ur(okej, datorn i helhet sjunger på sista versen) så tänkte jag ladda ner Premiere Elements eller Premiere Pro på min Mac. Pro har jag jobbat med i skolan och den skiljde sig inte något speciellt mot proffsanvändning i mitt Elements. Så jag tänkte att, ah, jag går in på Adobe och köper programmet. Men nej, då har Adobe ändrat hela ”grejen”. Man kan inte köpa ett program längre. Utan man måste prenumerera på ett abonnemang! Det skulle alltså kosta mig över 2.000 kronor OM ÅRET för att ha videoredigeringsprogrammet på min dator, när jag tidigare kunde köpa det för lite mer än en tusenlapp och sedan kunnat använda den tills min dator dog.

Helt stört vad de försöker tömma folk på pengar… Grr… Men men, då blev jag tipsad om Final cut pro X. Tydligen är det just det programmet som de festa kända youtubers använder sig av. Så jag laddade ner testversionen och tror att vi kommer bli kompisar :)

Har ni detta program? Är det värt 3.200 kronor?????

hshalskljis

blogstats trackingpixel
Comments 7

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title