Ps of Sweden Levade

Oprahs nya träns blev ett Levade från Ps of Sweden. Eftersom Oprah har ett överbett så är en bra nosgrimma a och o. Hon kan endast ridas i pullarnosgrimmor, eller som i detta fallet, helt utan nosgrimma. Jag har suckat efter det här tränset länge eftersom det tyvärr varit borta från sortimentet under en längre tid… Men nu har jag äntligen ett att variera med. Så, ja. Det känns bra! Tanken är att införskaffa ett träns från Antares också. Det som jag skrivit om under ett par gånger, haha 😉

Jag tycker hästar ser så nakna ut utan nosgrimmor. Men men, variation är bara bra!

DSC_0420

DSC_0430

DSC_0427Alexandra fotade fina bilder på Oprah i går!

blogstats trackingpixel
Comments 13

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title