Dålig uppdatering?

Linn vad händer med din uppdatering!?! Saknar när du skrev flera inlägg om dagen och nu för tiden kommer det upp 3 om man har tur liksom….

Svar: Jag vet inte riktigt. Har alltid uppdaterat med ca 3-4 inlägg om dagen. Så någon skillnad på den fronten skulle jag nog inte säga att det är. Däremot har kvalitén och tanken bakom mina inlägg successivt försämrats de senaste veckorna. Anledningarna är många. Främst för att jag haft det så extremt stressigt dessa veckor. Både med jobb, skola och allt annat som rör mig. Sen kan man nog säga att jag tappat lite sug för bloggen. Jag funderar starkt på att flytta till min blogg.se igen och bara skriva där utan press. Nackdelen då är att jag inte får någon inkomst. I alla fall inte till en början. Men vi får se. Jag ger Spotlife lite tid till.

Sen så har jag ett projekt på G. Som aktiv person i sociala medier gäller det att ”hänga med”. Så första maj kommer jag berätta min lilla grej 😀

Ni får jättegärna dela med er av era tankar. Vad som saknas, om jag bör byta portal – i sådana fall varför? Osv osv.

DSC_0170

blogstats trackingpixel
Comments 6
 • Molly

  Jag tycker absolut inte att du måste byta portal! Så länge du trivs så ska du stanna kvar och då kommer säkert motivationen tillbaka snart :)

  Reply

 • Jennifer

  Jag tycker din blogg har utvecklats väldigt mycket! Kanske vart lite sämre senaste veckorna men tycker ändå om när det är lite mindre inlägg istället för en hel roman som tar ett halvår att läsa. Du har även utvecklat ditt skrivspråk mycket, vilket också gör det ännu roligare att läsa! 😀

  Reply

 • Alice

  Tycker verkligen du ska byta till blogg.se Du har kan få en stor inkomst med hjälp av talisweep så det är nog ingen fara. Gillar inte riktigt denna designen du har här 😉

  Reply

 • P

  Linn byt portal!! Jag gillar verkligen inte spotlife, din blogg har nästan dött i mina ögon sen du flyttade hit ):
  Och dedär som du ska berätta första maj, vet inte om jag nånsin tänker tro på ngt som du säger 1 dagen av månaden igen, efter lilla händelsen 1 april 😉 😛

  Reply

 • Moa

  Jag tror precis som du skriver, att motivationen till bloggningen har gjort att bloggen inte är på topp just nu och jag hoppas verkligen att det kommer tillbaka!

  Att byta portal tror jag inte kommer göra någon skillnad bloggmässigt, utan mer designen bara.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title