Svar del 3 – SISTA

Vad var det med journalistiklinjen som lockade dig och vill du fortfarande jobba som journalist?
Svar: När jag var liten satt jag och skrev låtsas tidningar samt lekte meteorolog framför en egenritad Sverigekarta. Haha… Så intresset har funnits där sedan start kan man nog säga. Sen började jag fotografera och skaffa blogg. Det har liksom blivit naturligt för mig att skriva samt knäppa bilder som lockar människors intresse. Annars hade jag aldrig varit här där jag är i dag. Men att jag sökte in till en journalistutbildning var bara av ren slump. Jag hade inga planer på det alls men en dag dök annonsen upp framför näsan på mig och då slog jag sak i grejen och sökte. Vips så kom jag in! Och här sitter jag nu, med en fortsatt framtid i journalistyrket även efter studierna 😀

Sen får vi väl se. Jag hinner ändra min 100 gånger till gällande min framtid. Men nu kan jag i alla fall slippa oroa mig för vad som händer när jag gått klart min utbildning i början av juni.

Hur hög är Oprah och hur lång är du?
Svar: Oprah är 170 cm och jag är 172 cm.

Vilka bett har du använt på Oprah?
Svar: Oj, hur många som helst… Allt från pee wee, flippan, scourier, hack, poponcini, golden wing, beris, nathe, gummi, nova, baucher osv osv…

Har du provat ridleggingsen från Hööks ännu?
Svar: Jag har inte hunnit rida i dem än. Önskar lite fler plusgrader först 😉

Hur ofta blir du tillfrågad om samarbeten, vilken typ av samarbeten är det (pengar eller prylar) och har du några principer även för detta?
Svar: Hela tiden. Det ramlar in ett flertal mejl i veckan men många besvaras med ett ödmjukt ”nej tack”. Det är mycket skit, liksom. Saker som jag inte kan stå för eller företag som vill komma undan så billigt som möjligt. Jag väljer mina samarbeten.

DSC_0036

blogstats trackingpixel
Comment 01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title