Svar del 2

Hur stor chans är det, tror du, att du vinner över fitnessmänniskorna på Finest Awards?
Svar: Antingen är det en fördel att jag är den enda ryttaren där. Eller så är det till min nackdel. De nominerade är liksom starka namn i sin bransch så jag har inga stora förhoppningar om att jag ska ta hem något pris. Om jag ska vara ärlig så är nog mina chanser väldigt små. Men samtidigt ger jag inte upp utan en fight.

Vad heter låten du spelade i början av din My Story när du red ut?
Svar: By The Grace of God med Katy Perry.

Vad är ridprov och varför gör man det?
Svar: Ridprov får man göra om man sökt in till Vretas ridlärarutbildning. Då blev vi som ansökt tilldelade varsina hästar och red i en grupp om typ tio pers på en halv ridbana…

Varför vill du ha ett nytt träns?
Svar: Jag vill testa det nya från Antares :)

Tycker du att du är en förebild för andra?
Svar: Svår fråga. Jag vet inte riktigt. Det beror på vad man själv anser sig vara en förebild. Alla individer söker olika typer av förebilder. Om jag har tur så finns det ett par stycken i vårt avlånga land som tycker jag är något att ha, haha!

Känns det realistiskt med en till häst inom en snar framtid eller ligger det längre bort i tiden, om du nu ens vill ha en till?
Svar: Ja, absolut! Kanske inte en egenägd häst. Men definitivt en att ha på foder eller till försäljning.

Vill du ha några fler tatueringar och i så fall, har du några planer på motiv?
Svar: Ohja! Jag vill fortsätta bygga på min vänsterarm eftersom tanken är att göra en hel svartvit sleeve. Får ta ett snack med Andreas så får vi se när han har tid för mig 😉

IMG_3533
Först i kön till Katy Perry, haha. Jag frös ihjäl!

blogstats trackingpixel
Comments 8

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title