Alla borde få uppleva någon som henne

Jag kommer aldrig sluta skriva mina inlägg om Picasso här på bloggen. Det jag hatar mest är faktumet att jag inte kommer få uppleva en levande individ som henne igen. Hon hade större hjärta än NÅGON som jag NÅGONSIN träffat. Så klok, så snäll, så otroligt stor kämparglöd och sådant stort hjärta.

Picasso var extremt het i ridningen. Men hennes hjärta var större än hela henne… Se bara klippet nedan. Sexåriga Siri fick rida henne, helt själv. Picasso är sååååå rädd för att tappa henne och smyger fram. Över bommarna tar hon det extra försiktigt.

”Jag tappar henne inte va? Håller du koll på henne mamma? Går jag försiktigt nog??”

YouTube Preview Image

blogstats trackingpixel
Comments 3
 • Linn

  Förstår dig helt och fullt..
  Var över 4 år sedan min älskade häst gick bort och det går inte en dag utan att hon finns i mina tankar

  Reply

 • Stina Haglundh

  Vet hur det känns, tog bort min ponny för tre år sedan och jag kommer nog aldrig få en så fin connection som jag hade med honom.. Det är jobbigt att ens tänka på och det går inte att inte sakna honom. Så jag förstår hur du känner :(

  PS, älskar din blogg! Kram

  Reply

 • Jennifer

  Det är nästan så man grinar själv! Typisk att folk som du ska gå miste om de bästa när du förtjänar att ha henne kvar. Men hon finns där vid din sida genom livet för allt du gett henne

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title