Det finns bara en som äger hela mitt hjärta

…och henne vill jag inte bara ha med namn på min kropp… Utan också i porträtt.
När man väl gjort sin första tatuering så känner man antingen ”nja, den är fin men jag vill inte ha någon mer”. Eller så blir det som en drog – man vill bara ha fler och fler. Det andra alternativet stämmer in på mig. Jag har planerat att göra klart hela min vänsterarm. Men sen vill jag ha ett porträtt av Picasso på min högerarm. Precis där Rita Ora har ett motiv. På min högerhand sitter nämligen texten med Picasso. Så det skulle bli perfekt.

Är det någon som ska avbildas och få sitta på min kropp enda ner i graven så är det hennes vackra huvud. Ingen tvekan. Dock får jag vänta ett tag innan jag kan diskutera detta med Andreas. Han är nämligen på semester. Men då får jag tid på mig att sortera ut och välja den bilden som är helt rätt.

Min bästa vän.

Untitled-1

007 (2)

005 (3)

005 (6)

blogstats trackingpixel
Comments 5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title