See yaaaa!

Kom hem från en springrunda för ett tag sedan. Nu är jag nyduschad och fräsch så med en mätt mage och möra vader lägger jag mig i sängen med datorn i knät. Tänkte slå på en film och bara ta det lugnt. Förhoppningsvis lyckas jag somna någorlunda tidigt ikväll.. Har haft så himla svårt för att somna nu när jag inte ridit på ett tag! Hjärnan och kroppen blir helt fucked up så fort jag inte rider – det får sömnen sota för.

Längtar tills måndag när jag äntligen får sitta upp på mina hästisar igen! Inte Oprah då eftersom hon har klantat sig.. Men Picasso och Jojo 😀

Obs – jag vet att hacket sitter långt ner. Men vi slängde bara på henne tränset när vi skulle bada.

083

084

085Min bästi <3

blogstats trackingpixel
Comments 2
  • emma

    måste fråga, var ligger det där? jag har häst i närheten du har. Men hittar inte någonstans att bada med min häst..Skulle va kul om du sa vart det låg. För det ligger väl runt nånstans vid borghamn/landet där. rörig fråga men kul om du svara.

    /Emma

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title