Välkommen till en nystart på det gamla!

Nu är jag tillbaks igen, där jag startade. Jag heter inte längre linn.webrider.se, snart kommer min ztreliin.se domän knytas hit igen och allt blir som det en gång var. Efter alla era fina kommentarer, facebookmeddelanden, sms osv osv så har jag fått en ny motivationskick och just nu sitter jag inne på massor av inlägg att låta er ta del av! Jag behövde fundera på vad jag ville helt enkelt. Och det var att blogg själv, helt själv. Att ha mitt egna "varumärke" och inte vara knyten till någon portal. Webrider var inte dåligt, men jag vill vara själv och jag önskar alla andra Webriderbloggare lycka till! :)
 
Jag hälsar nya som gamla läsare hit och jag hoppas ni kommer vilja följa mig. Från och med nu och flera år framåt!
 

Kommentarer:

Linnea:

JIPPIE! Bra att du inte sluta blogga :D

Leila:

jaaaa!! åhh, så lyckligt jag är... du anar inte hur lyckligt jag är.... din design är underbart fint!! jag kommentarar inte så här bra men jag ska försöka min bästa! p.s. du är underbart och dina fina hästar såklart!! <3

Mandas:

Åh den här bloggen är så mycket snyggare än den du hade på Webrider :D

Anna:

Whihoooo!!! Jättekul att du inte slutar blogga :DD

Linnea:

Jag är världens lyckligaste människa just nu! ;D

Anonym:

Oh My vad glad jag vart nu :D ärligt talat så tycker jag att du gör helt rätt val, när du bloggade på blogg.se så var det så mycket bättre och nu är du tillbaka igen!
Såå glad :D

Anonym:

Jeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!

Jennifer:

åh va kul att du valde att fortsätta blogga. Älskar din blogg så jag är jätte glad att du ska ha kvar den! :D
Denna bloggen var mycket finare än den på webrider. Älskar din nya design (Y)

Lovisa:

Jätteroligt att du bestämde dig för att inte sluta helt utan istället byta tillbaka till din gamla blogg! :) Jag hittade dig strax innan du bytte till webrider och fastnade direkt, så har följt dig under hela din tid där och kommer att fortsätta att följa din och dina hästars resa nu när du flyttar tillbaka :)

Daniella:

Puh..., Vad skönt! Welcome Back Linn Strelin :D <3

Alice:

Jaaaaa!

Alex:

Nice ! Bra att du bytte tibax här får man en helt anan känsla direkt o tror att läsar antalet komemr akjuta i höjden igen ..

Kommentera här: