Nytt utseende!

Vad tycker ni om det nya utseendet på bloggen? Den är bara tillfällig eftersom jag inte hade planerat att byta blogg. Anledningen till varför inte Picasso är med i headern är för att jag inte kom på något bra sätt att få med henne. Men Picasso vet jag att ni inte glömmer bort så lätt. Ni kommer ändå veta att hon är kvar ;) Men när jag tagit nya bilder på hästarna så kommer en ny header och design upp!
 
Tänkte förklara lite vad som är med på den. Såklart är det jag och Oprah som är headerns "mittpunkt" men sedan står även mitt namn till vänster och under det står ett Gaga citat som lyder "At the end of the day, you won't be happy until you love yourself". Ett galet bra citat som stämmer till 100 % enligt mitt tycke. Och över/bakom mitt huvud så finns ett litet urklipp av lyriken i låten Hair, även den skriven av Gaga, såklart!
 

Kommentarer:

Linnea:

Det är snyggt!

Wilma:

Jag kommer utan tvekan fortsätta följa dig här, det ska bli så kul! Och big like till den nya headern, tyckern den vart sjuukt galet fin! :D Kör hårt Linn!

Lovisa:

Jag tycker bloggen ser superfin ut! :)

Mathilda:

Sjukt snygg blogg, du är sjukt underbar verkar du som!
Tänkte gör du designer till andra?

Theresa:

Åh vilket grymt bra blogg-tillbaka-byte du gjorde! Älskar designen och bloggen är lika härlig som vanlig. Kul med lite uppdaterad presentation av hästarna med. Du är grym!

Emma:

Designen är GALET snygg! :)

Isabella:

Vad fin design! :) Tycker du ska fortsätta med den även om du byter headerbild. Du kanske ska försöka få en bild på dig, Oprah och Picasso på samma bild? ;)

Marica:

Du gör inte headers och bakgrunder till andra bloggar? :) Isf är jag sjukt intresserad, skit snygg header och blogg alltså!

Emilia:

Den är grrrrrrrryyyyyymmmmmmmmtsnyyyyyyygggg LINN :)

Kommentera här: