Mina tankar och funderingar

Detta inlägg börjar jag skriva den 31/3 klockan 11:50. Ingen kan just nu komma in på denna blogg. Ingen utom jag. Jag skriver detta till mig själv i ett försök på att analysera mina egna tankar. På min andra blogg(http://linn.webrider.se/) meddelade jag igår att jag slutade blogga. Jag fick många kommentarer och åsikter på det beslutet. Många kommentarer som berörde mig. Jag har aldrig tänkt på att en människa bakom en datorskärm som delar med sig av sitt liv kan påverka andra människor så mycket.
 
Vad vill jag egentligen med mitt bloggande? Är det verkligen slutet för mig och bloggen eller vill jag bara ta en paus? Eller ska jag rent av byta bloggportal och blogga endast för MIG som jag gjorde på denna, ztreliin.se(blogg.se)? Frågorna som jag ställer mig är dom jag försöker få svar på. Jag vet inte riktigt vad jag vill. I stundens hetta ligger jag i sängen och har haft matförgiftning..
 
Bloggandet har öppnat så många dörrar för mig. Jag har knutit kontakter med de mest underbara människor och jag har fått intressanta erbjudanden och samarbeten. Ska jag kasta det i sjön om jag nu slutar? Vem ska jag dela mitt liv med i bilder och text? För visst kommer jag sakna det.. Bloggen har trots allt varit en del av mig i flera år. Det var 2010 som jag började blogga, på allvar, efter att jag blev skadad. Åren innan det var jag helt addicted till bilddagboken. Jag har under flera år delat med mig av mitt liv till helt okända människor. Men ändå känns det som att jag känner dom alla. Att bara sluta skulle kännas konstigt..
 
Vi får se. Jag har pysslat ihop denna gamla blogg, skrivit nya presentationer och detta inlägg. Bloggen är fortfarande lösenordskyddad och endast synlig för mig. Den ligger här och väntar. En dag kanske den öppnas för allmänheten igen, eller kanske inte. Vi får se.
 
 
 

Kommentarer:

Elin :

Tack Linn för att du inte la ner bloggen, det betyder jättemycket för mig & för många andra ♥
Du är bäst

Elin

Kommentera här: