Kontakt och samarbete

Är du som privatperson eller företag intresserad av att samarbeta med mig och min blogg? Mejla mig och förklara vad samarbetet skulle innebära eller om ni skulle vara intresserade av att sponsra. Min blogg är för tillfället Östergötlands största ridsportblogg + en av Sveriges största i den kategorin. Och inte bara det, den växer! Min blogg drivs med en positiv ton som inte på något sett är till för att provocera. Jag vill att mina läsare ska känna sig värdefulla och bli glada av att gå in på min blogg varje dag!

 

Vad kan jag erbjuda dig som företag då? Jo, jag kan lägga upp en reklambild direkt länkad till er hemsidan i min menyrad på bloggen. Sedan kan jag även göra diverse inlägg om specialerbjudanden och nyheter osv.

 

Sponsring
Är ni som företag intresserade av att sponsra mig som ryttare med diverse produkter? Då visar jag glatt upp dom när jag är ute på tävlingsbanorna. Eftersom jag tävlar både ponny och storhäst så syns jag i alla kategorier. Sedan drar även mina hästar blickarna till sig då dom inte har färger som är ”en i mängden”.

 

Kontakt: Linn-Strelin@live.se

 

Svar sker oftast inom 48 timmar. Skulle det dröja så tveka inte att skicka iväg ett andra mejl då vissa hamnar i min skräppost!

Kommentarer:

Lina Green♡:

Gör du bloggdesigner? I sånnafall för hur mycket?

Kommentera här: