Axélls Oprah

Axélls Oprah
*2007
E: Mackay
Uppfödare: Axélls Palominoavel
 
Axélls Oprah är ett palominosto som jag köpte den 25 maj 2012 strax efter Cappuchinos bortgång. Det var en nybliven femåring som jag åkte för att provrida och blev direkt kär i! Det var inga tvivel om att denna vackra guling skulle få följa med mig hem. Det var som att ödet förde oss samman. Jag var så deprimerad över att ha förlorat mitt bruna fullblod men när jag såg Oprah annons så gick ett ljus upp för mig.
 
Oprah hade inte gjort något speciellt när jag köpte henne. Hon hade startat två 100 cm klasser med 12, respektive 20 fel. Inga lovande resultat kanske men om en känsla stämmer så betyder resultat ingenting för mig. Och det visade sig att min känsla stämde. Oprah och jag har på träning hoppat bana upp till 120 cm felfritt och även debuterat 110 med två nedslag. Hon behöver stärkas fysiskt men även psykiskt för att klättra i klasserna. Och det är den resan ni kommer få följa om ni väljer att bli trogna läsare av bloggen!
 
 
Oprahs 110 debut.
 

Kommentarer:

Jonna:

Din häst är superfin !! :)

Isabella:

Hoppas för din och Oprahs skull att hon håller sig frisk och skadefri efter allt du gått igenom med dina hästar. :)

Cornelia:

Köpte du henne för egna pengar?! Jag skulle aldrig kunna få ihop så mycket pengar:( får man fråga hur mycket hon kostade?:)

Kommentera här: