Regnig dag

Idag har jag haft fullt upp! Där av den ganska dåliga uppdateringen. Fick som sagt ställa in hoppträningen eftersom jag skulle fått det riktigt stressigt. Kommer hoppa klockan sex i ponnygruppen imorgon istället. Förhoppningsvis slipper vi regn som vi fick överflöd av idag.. Hästarna kom in vid halv åtta och dom blev tokiga i hagen när dom vi syn på bilen jag åker i. Dom började gnägga och springa som idioter. Oprah stod på bakbenen, Picasso bockade och dom bara gapade på mig att dom ville in.. Så när dom väl fick komma in och få på sig mysiga fleecetäcken så tog dom det jättelugnt. Sen fick dom sin kvällsmat ;) Nu sover dom sött antar jag!
 
Mina små gosingar!
 
 
 
 

Kommentarer:

Adina:

Hejsan Linn!
Jag har läst din blogg från början, när du bytte till webrider och så till nu. Jag slutar inte förvånas över vilket jobb du har gjort med alla dina hästar, alla hästar borde ha en ägare som dig för du sköter om dem som om dem vore gudar! Du tänker alltid på deras bästa, och du förtjänar all lycka i världen efter allt du har gått igenom i hästvärlden. I verkligheten verkar du vara en helt underbar person med mycket humor och vara pratglad. Det skulle vara jättekul att lära känna dig!
Fortsätt med det du gör nu, du är grym Linn! <3

Svar: Men gud, tack snälla!
Linn Ztrelin

Anonym:

Har precis börjat läsa din blogg. Blir förundrad över vilka fina bilder du tar på dina söta hästar till varje inlägg! Gillas skarpt! :)

Lowa:

Är hästarna på headern din?? Isåfall har du jättesöta hästar! kramizar <3

Ida Bååth:

Har du bytt stall eller bytt del i stallet? Har inte hängt med riktigt...:p

Kommentera här: