Vad vill jag?

Jag funderar fram och tillbaka på vad jag vill göra med mitt liv. Ena stunden ville jag bli polis, därför jag gick barn och fritid på gymnasiet. Andra stunden ville jag jobba med hästar. Nästa stund ville jag bli väktare och nu lutar det åt journalist. Eftersom jag gillar att skriva och uttrycka mig i bild och text så tror jag att en journalistutbildning/kurs skulle vara intressant. Den är trots allt en ganska bred utbildning som rör många områden. Antingen tv, tidning eller webb. Jag gillar allt det. Sedan gillar jag även olika typer av skönhetsvård. Har haft i åtanke att gå någon kortare kurs för att bli nagelterapeut också. Jag älskar fräscha och fina naglar. Skulle vara så himla kul att kunna göra egna grymma gelénaglar typ! Det skulle jag kunna ha på sidan av mitt vanliga arbete tex.
 
Dock är jag väldigt förvirrad. Jag har ingen aning om vad jag vill bli. Vill jag gå en utbildning eller vill jag jobba? Vill jag jobba ett tag och sedan gå någon utbildning? Frågorna är många men jag kollade in på den HÄR hemsidan och hittade massor av olika utbildningar och studier. Kan tipsa om den eftersom jag antar att många har samma problem som mig..
 
 

Kommentarer:

Linnéa Björkström:

Vad jobbigt det måste vara att inte kunna bestämma sig! Jag har alltid veta att jag ska jobba med hästar i framtiden, därför var Strömsholm det självklara valet. Men om jag skulle få för mig någotannat så har jag behörighet till högskola, så man behöver inte bestämma sig direkt Linn! Tänk efter ordentligt vad du vill hålla på med, du ska längta efter morgondagen för att jobba med det du älskar :)

Kommentera här: