Star Rider ridbyxor

Jag är verkligen jättesugen på att beställa hem ett par ridbyxor från Star Rider. Hade gärna sett mig själv äga ett par marinblåa med vit text och ett par svarta med rosa text. Dock har jag ingen aning om hur de är i storlekarna. Jag har hört att dom är små men vissa säger även att de är normala.. Tänkte därför höra med er som har dessa ridbyxor hur era åsikter är kring deras storlekar och även kvalité. Gillar ni dom? Hur upplever ni att de är i storlekarna?
 
Jag har storlek 36 i mina John Whitaker och storlek S i mina Stud One. Vad borde jag välja i Star Rider ridbyxorna?
 
 

Kommentarer:

Emelie:

Jag har ett par jag tycker dom är jätte bekväma men jag föredrar helskodda byxor. Dom är lite för glidiga för min smak. Jag har 32 på JW byxor och 34 på Starrider.

Klara Sannerholm:

KÖP! Jag tycker dom är helt perfekta, om du är mellan två storlekar ska du ta den större, tycker odm är lite små i storleken, har en storlek större i dom än alla mina andra ridbyxor. Deras passform äger, sitter som en smäck, sen är kvaliten awsome, haft mina sen Horse Show och inte det minsta fel med dom, liten nackdel med tvättningen men annars ör dom grymma, köp köp KÖP! Jag har svarta med rosa text, dö snyggt!

Wilma :

Bara en fråga.. När jag skulle gå in på deras hemsida nu så gick det inte att beställa hem, eller rättare sakt det stod att man bara kunde köpa dem på mässor, så hur gör du? För jag när nämligen också sjukt sugen på att skaffa mig ett par såna :)

Svar: Horsemeup.se :)
Linn Ztrelin

zenita:

jättesköna, för mig normala i storleken, synd bara att j inte kunnat använda dem då dom var sönder när ja fick hem dom efter krånglig leverans :/

Emma:

Jag älskar mina Starrider! Dock är storlekarna skitwierd, fick byta dem TVÅ gånger innan jag fick ett par som passade. Har 34 i JW och 38 i SR, testade 36 i SR men de satt så tajt att jag inte kunde sätta mig ner och 34orna fick jag inte ens på mig ;) De är inte alls lika stretchiga som JW men materialet är liiiite lika ändå :) Gillar SR skarpt men föredrar Whitaker! :)
/Emma

Carolin:

Jag har ett par svarta med rosa text o ett par marin med vit text, samma storlek på "pappret" men de blå är mindre i verkligheten... Både på längden och "bredden"..
Jag gick upp en storlek mot normalt och de rosa sitter perfekt men de blå är tyvärr aningens små! Väldigt retligt...

Jensine:

jag vet att gylfarna åker ner jättelätt, att dom inte är "byggda" för att stanna däruppe när man har dragit upp dom. alla mina kompisar som har såna har samma problem..:)

Anonym:

Hej Linn! Jag letar verkligen efter ett par just marinblåa ridbyxor med vit logga från starrider! Men vad jag har förstått så är just den färgen slut på horsemeup.se? Vart tänkte du köpa dina? Kram

Mony:

Jag säger som någon nämnde ovan, äter du mellan två storlekar så ta den större utav dem. De är för övrigt väldigt bekväma!

Felizia:

Du bör köpa 36 eller 38, de är superstretchiga'

Sandra:

Var så nära på att beställa ett par tills min kompis köpte ett par.. dom var skit små i skorleken och dom sprack i röven första gången hon red i dom. Så hon fick iaf ett bra lufthål där bak ;-) Kul om det hade vart på en tävling :D

Linn:

Jag har 36 (sitter super!) på JW byxorna och 38 i SR (liiiite stora i midjan och runt knäna) men 36 fick jag inte ens på mig :) Gylfen åker ner så fort man rör på sig men det är åtgärdat med en säkerhetsnål men dom är supersköna å rida i! härligt material som tusan ;)

Jenny:

Ja gylfen åker ner hela tiden blev jätte besviken. Annars bra material men använder dom inte pga gylfen. Ridna i en gång så synd dom är ju riktigt snygga!

Jennifer:

Äger ett par marinblå, näst intill svarta. Har 40 i storlek och tycker de är normala. Sköna byxor som andas bra. Dock är de gjorda i ett ganska halt material så i en av mina sadlar blir det väldigt halkigt. Men de är ju snygga som få :)

Ebba:

Gylfen åker ner på mina så jag får typ knyta fast den :/ Men annars är de helt okej.

M :

Mina är normala i storleken men som andra säger åker gylfen ner väldigt lätt men jag sätter alltid en tejpbit på dragkedjan och då stannar den på sin plats så det går ju att fixa lätt. Men annars är dom väldigt sköna och sitter snyggt!

Camilla Robertsson:

jag tyckte att dom kändes lite stora i storleken, så jag var tvungen att sälja mina, tyvärr!

Kommentera här: