Onsdag - går all in!

Idag är det onsdag om ni inte redan har hunnit uppfatta det... Denna dag innehåller jobb från 07:30 till 16:00 och där efter bär det av hemåt för en liten mellanlandning innan jag åker ut till stallet och fixar. Klockan 18:00 bär det av till NYRK för hoppträning. Jag håller tummarna för att det inte ska komma något regn. Då gråter jag. Min stackars sadel. Men förhoppningsvis är vädret på vår sida och jag hoppas vi levererar en bra känsla innan tävlingen på lördag. Hade suttit fint. Förhoppningsvis har min tränare satt upp någon övning inne i banan som gör att Oprah får tänka tillbaka, hoppa upp sig mer och lyfta på tassarna. Jag ska även försöka vara så konsekvent som möjligt. Hon får inte dratta iväg efter hinder. Då ska jag göra halt innan vi hunnit fram till nästa(vilket gått åt skogen de andra försöken då hon gör luftsprång då).. Men huvudsaken är visserligen att hon är hoppglad. Dock skulle det inte vara helt fel om jag får lite att säga till om med.. ;)
 
Vi hörs förhoppningsvis senare ikväll!
 
 

Kommentarer:

Anonym:

Tips med ny sadel, fetta in den innan ridning i regn, då tar den inte åt sig vattnet, alltså stöter bort det istället :) för någon gång kommer du behöva rida i regn med den!

Jenny:

Jag har en fråga till dig som jag verkligen hoppas att du kan svara på, antingen på min mejl eller i ett enskilt inlägg på din blogg. Det väljer du själv!
Men det jag undrar är varför du använder huva på Oprah? Är det för att tysta ner runt omgivningen eller för att det endast är snyggt? Vad ger det för inverkan på hästen?
Är verkligen superglad om jag får ett svar då jag funderar starkt på att börja rida ut med huva på min häst :)

Svar: Det är så att hon slipper flugor surrandes i öronen :)
Linn Ztrelin

Kommentera här: