Dagens shopping!

Jag och Felicia gick all in med shoppingen idag. Först åkte vi till Charlies, sen Hööks, sen ÖoB, sen Biltema och sist men inte minst Sharpman. Hos Charlies köpte jag ett par bruna John Whitaker ridbyxor och en piké från Kingsland. Inne på Hööks skulle jag köpa de nya JH senskydden men dom hade tyvärr inte fått in dom.. Fick i vilket fall med mig bettet jag skulle ha, ett Pee Wee. Efter det tog vi en snabbis inne på ÖoB som låg intill Hööks. Köpte deras billiga pälsglans! Sen åkte vi till Biltema där jag köpte en höpåse att hänga upp i transporten. Där efter åkte vi hem från Jönköping men vi missade avfarten till Vadstena så vi fick fortsätta till Mjölby.. Då kunde vi såklart inte motstå en tripp till Sharpman så där inne köpte jag en Horse Lyx, en müsliboll till Oprah och ett nathebett.
 
Var nära att jag fick med mig ett Trustbett hem också... Men höll mina fingrar borta. Måste kolla upp ekonomin först.. ;)
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

Nike:

Där jag bor finns det också ett Hööks som ligger intill ÖoB, finns ett Biltema där också :)

Lina:

Hejsan, jag tänkte bara fråga om du har koll på att tävlingen i Grankärr kommer bli på lördagen den 3:e augusti. Pågrund av för lite anmälningar slås ponny och häst ihop på samma dag! Alltså kommer det inte bli någon tävling den 4:e utan den flyttas till den 3:e! Kram på dig!

Kommentera här: