Brösta hos Hööks

I den nya katalogen från Hööks hittade jag denna brösta. Den påminner mycket om den bröstan som Tyra Sjöstedt har på sina hästar. Jag tycker den Tyra har är jättesnygg. Dock vet jag inte riktigt vad jag tycker om denna. Har lite svårt för mässingspännen på svart läder nämligen + att jag inte ens behöver en brösta då Oprahs Antares sadel ligger som en smäck. Men 889:- får ni i vilket fall pröjsa för denna.
 
Frågan är bara;
Föredrar ni en brösta som denna eller en"standard" brösta? Vilket är snyggast?(antar att båda typerna av brösta är lika bra till ett hålla sadeln på plats, därför jag endast frågar om utseendet)
 
 

Kommentarer:

Anonym:

Men har du Samma sadel på båda hästarna? Isf: hur sitter den på Picasso då Oprah är mycke längre i rygg osv.. Eller prövad du ut den med båda hästarna och de var just den som passade båda?

Hahah tjorvig kommentar i know.... ;)

Julia:

Tycker en standard brösta är så mycket snyggare, dessa är gräsliga!

Johanna:

Självklart är det snyggas med så lite remmar och läder som möjligt, gäller all sorts utrusning, så därför är det självklara valet en "vanlig" brösta :)

Tina:

Inte för att jag använder någon brösta men om jag skulle göra det hade jag haft en helt vanlig brösta utan massa extra remmar, jag gillar stilren utrustning och inte massa extra som inte behövs :)

Anonym:

Tycker en vanlig brösta, denna ser mer ut som en kör sele...

Anonym:

Tycker inte om den typen av brösta alls. I mina ögon ser den ut som att den hindrar hästens rörelser. Då skulle jag hellre ha vanlig förbygel, om dt behövdes!

Hanna:

Inte alls snygg, enligt mig.

Kommentera här: