Spooks Chalet

Har dom denna väst hos Sharpman imorgon och i min storlek så kanske, kanske den blir min.. Vi får väl se. Jag håller på att sparar pengar till Charlies årliga höstrea. Det var helt galet på den senaste höstrea förra året. Kommer lätt åka dit en timme innan öppning för att inte riskera p-bot. Skojar inte om jag säger att deras höstrea är gaaalen. Eller, folk är GALNA. Dom hade ställt fram en stor trälåda med massa täcken i och där står jag och håller i ett täcke. Helt plötsligt på andra sidan "lådan" kommer en stor kvinna och tar tag i täcken jag håller i och rycker det ur mina händer så att jag ramlar halvvägs ner i lådan. Störda, skulle gett henne en snyting.
 
Men men, för att återgå till det inlägget skulle handla om, haha... DEN HÄR VÄSTEN ÄR SÅÅÅ SNYGG! Vi får väl se om den blir min..
 
 

Kommentarer:

Amanda - Webrider:

Spooks har riktigt snygga kläder. Och ridbyxorna utan skoning är underbaaara! :)

Minna:

JAG VILL OCKSÅ HA DEN FETT SNYGG!

sara:

Dom har den västen + mycker mer på Zalando, sök på spooks på deras sida. Storlekarna tar fort slut med fylls oftast på snabbt igen :) västen kostade bara 949:- sen om du tar deras nyhetsbrev ska du få 100 kr rabatt, sök även på rabatt zalando på google så kanske du hittar bättre erbjudande! jag köpte västen där och hamnade på 700, frakten är gratis, och retur är gratis! :D

Kaffehörnan:

Den var snygg

Andrietta:

Jättesnygg :)

Kommentera här: