Ser fram emot kvällens hoppträning!

Kommer ni ihåg inlägget jag skrev igår? Kan göra ett litet utdrag från texten:
"Sen skulle det vara nyttigt med någon privatträning där det endast är massa styrkeövningar och övningar specialiserade för Oprah. Dvs studsar, hinderserier, 5,5or och massa andra övningar som får henne att lyfta på tassarna och kroppen. Ska höra med min tränare imorgon ifall detta skulle kunna gå att genomföra."

Och igår kväll MMSade min vän Minna den här bilden. Det är banan inför kvällens hoppträning. Tror ni jag är överlycklig eller vad?! Till höger längst bort ser det ut att vara en räckeserie. Till vänster en till serie fast med oxrar som har kryss framför sig så att hästarna ska hoppa upp sig bättre. Och i mitten ser man en 5,5a med en till oxer som följd. INGEN ÄR GLADARE ÄN JAG FÖR TILLFÄLLET! Min tränare läser mina tankar. Dock blev jag jätteorolig när Minna sa att hon inte skulle få hoppträna idag efter sin hästs behandling igår. Skickade därför iväg ett sms till min equiterapeut och lyckligtvis fick jag träna! Oprah hade trots allt inte några besvärliga saker att få bort så jag är jätteglad. Detta är precis vad vi behöver.
 
 

Kommentarer:

Karolina & Linda:

Åh vad kul! :) Jag älskar tränare som satsar mer på teknik övningar och grunder istllet för att hoppa massa höjder hela tiden.

Höjden är ju oftast inga problem för hästen utan det är ju all grund bakom som måste sitta först! Jag tycker inte att en tränare som bara tränar höjder är seriös, skulle jag komma på en träning och de bara är höjderna som gäller skulle jag utan tvean stoppa in hästen i lådan igen och åka hem.

Hoppa höjder kan man göra hemma!

Isolde:

Awesome! Hoppas träningen går bra (:

Kommentera här: