Pullarträns Poseidon

Jag funderar starkt på att införskaffa ett pullarträns till Oprah. Förut red jag bara mina hästar med pullarnosgrimmor men någonstans där på vägen gick det snett och jag började använda aachen. Varför vet jag faktiskt inte, haha. Jag har ändå alltid gillat pullarnosgrimmor mer eftersom det inte kan störa hästens andning på något sett och för att den inte ligger an mot hästens tänder som tex aachen gör. Annars funkar mina hästar på aachen också men för bekvämlighetens skull vill jag införskaffa ett pullar till Oprah. Oavsett hur löst man spänner aachen så ligger det ändå an mot området där hästen har sina tänder.
 
Picasso har ett micklem och det är helt anatomiskt utformat. Efter att ha sett videon om micklemtränset och hur olika nosgrimmor påverkar hästen så är antingen micklem eller ett pullar det bästa alternativet. Det sämsta alternativet är remont. Har aldrig ridit mina hästar på remont och tänker aldrig göra. Men det är en smaksak.. :)
 
I vilket fall så har jag kollat in det från Dyon och kopian från Hööks. Tyvärr är det mässingspännen på det från Dyon och därför föll mitt val på det från Hööks. Kommer förhoppningsvis köpa det inom en snart framtid.. Imorgon kanske?
 
 
 

Kommentarer:

felicia:

det tränset är jättebra! blir bara mjukare och mjukare ju mer man använder det :)

Karolina & Linda:

Jag har det där tränset fast i svart, även fast jag inte ör ett stort fan av pullarnosgrimma så är det ändå ett av mina favorit träns på något konstigt vänster haha! Tycker det är riktigt fint med stor puff och mönstersömmar :)

Kimmey ~ Kung varje dag:

Riktigt fin header!

sanna:

har detdär tränset till en av ponnysarna, det är awesome :D

Jennifer:

jag har nästan ett likadant fast från börjes om jag inte minns helt fel. Så kan tipsa om det också. Har använt mitt flitigt och det ser fortfarande väldigt fint ut ( då är jag ingen som smörjer min utrustning särskilt ofta ;) )

carro:

Vad var det för video om nosgrimmor? Skulle du kunna länka det? Skulle vara intressant att se :)

Kommentera här: