Nu kör vi!

Halv 10 lastar vi Oprah och Cartell sedan bär det av mot hemmatävlingen i NYRK. Det ska verkligen bli jättekul! Hoppas hästarna sköter sig i transporten och även på banan. Jag och Oprah kommer starta vår första avd A klass och får därför fightas om placeringarna. Kan dock drömma om att knipa någon eftersom det nästan är 60 anmälda i just den klassen.. Säkert många grymt säkra på den höjden också som inte gör annat än att jaga placeringar. Och då kommer jag och Oprah där efter att ha startat våra trygga avd B klasser ;) Men vi ska göra vårt bästa och ha kul! Vi hoppar 100 cm avd A och 110 avd B.
 
Ni kommer se oss i en helsvart outfit. Spännande och lite tråkiga, haha..
 
 
 

Kommentarer:

Elvira:

Kolla in min blogg och vinn vs produkter! Håll utkik!

Carolina:

LYCKA TILL!

Letar du fortf sadel till Picasso? Finns nämligen på börjes i Tingsryd för endast 1000:- i ett sk. "paketpris" läser man resentionerna om den värkar den vara bra :) Du kan kolla in den här..:

http://webshop.borjes-tingsryd.se/servlet/us_pyra?wts.PAGE=h_ix3.htm&%24echoType=SF&%24echoCode=SPECIAL&p=H

Amanda - Webrider:

Lycka till!

claes-göran olofsson:

jag skulle gärna vilja prata med dig, jag har lagt upp en video på youtube gällande detta, här är en länk som går till videon, som spelas upp på youtube
http://www.youtube.com/watch?v=8rZj7irrXSw

Liz:

Hej!
Har hittat ett konto på instagram som säljer lufthästar som använder en av dina bilder på Picasso.
Kontot heter Stall_moonlove kommer inte ihåg om bilden var högt upp eller inte, men tänkte att du kanske skulle vilja veta då de flesta använder utan tillstånd.
Mvh

Alexandra:

Lycka till nuuuu!! Håller tummar och tåååår

Karin:

Är du ute efter en till Equiline huva? hittade billigare på en hemsida än vad den brukar vara :D Eller har jag fel? :S
http://www.ryttarstugan.se/produkt/Equiline-Flughuva

Jennifer Wassermann:

Hejsan, vad snygg och proffsigt gjord din blogg är. Riktigt bra är den! Kan vara roligt att höra ibland vad folk tycker. En stor eloge ska du iallafall ha. Med Vänlig Hälsning Jennifer Wassermann.

Kommentera här: