Nu kommer den..

Vinterpälsen.. Oprahs fläckar börjar bli synliga och då betyder det också att hon sakta men säkert börjar sätta ny päls. Är inte det lite ledsamt? Jag vill inte att det ska gå mot höst nu.. Tror jag kommer få klippa min hästar ganska tidigt i år innan den värsta pälsen kommer. Förra året klippte jag inte Oprah eftersom hon skulle ha en längre unghästvila men nu ska hon hållas igång mycket och då behövs en klippning. Picasso kommer jag klippa redan i september för hennes hårrem blir så himla tät så klippmaskinerna får alltid jobba jättemycket för att ta sig genom allt. Lika bra att klippa innan hon hinner sätta för mycket..
 
Har tänkt igenom och jag tror att jag samlar ihop pengar till att köpa en mer rejäl klippmaskin istället. Några tips?
 
Såhär såg Oprah ut med sin vinterpäls i våras.. Hon blir beige med "trivselfläckar", lite appelkastad. Ska bli spännande att se hur hon ser ut klippt!
 
 
 

Kommentarer:

Malin:

Ett hett tips är att köpa en DeLaval! De är dyra men så värda sina pengar!! Klipper tyst, väger lite och är mkt trevlig att klippa med. :)

Anna:

Jag köpte en Globus, batteridriven och lite tystare. Hoppas att den ska vara så bra som jag hört, :)

Emelie:

Jättefin häst! Hittade nyss din blogg O kommer definitivt börja följa :)

Emma:

Heiniger progress! Är så grymt nöjd med den! Behändig att jobba med, tystgående, och min har haft grym kvalitet! Å då har jag klippt mååånga hästar med den! :) Kan varmt rekommendera den, den står sig bra emot de Laval (har haft sådan också) och till ett helt ok pris! Lycka till i klippmaskinsletandet! :)

Tina:

Min häst har börjat fälla sin sommarpäls. Jag är inte redo för öst nu, vill ha fint väder med kort fin sommarpäls x)
Jag planerar att klippa i slutet av augusti/början av september innan den värsta pälsen har satt sig! Jag har en Globus batteridriven klippmaskin som klipper fint i pälsar som inte är dundertjocka och den är lätt att använda då den inte är så tung!

Ida:

Älska bilden!

Kommentera här: