Köplista inför vintern

Det blir allt mörkare ute och mina hästar börjar sätta vinterpäls sakta men säkert. Picassos päls blir allt tätare och Oprahs fläckar börjar komma fram. Högst upp på inköpslistan står därför en rejäl klippmaskin. Jag har bestämt mig för en DeLaval. Den kommer jag förhoppningsvis införskaffa nästa vecka. Sedan, när det börjar bli kallare så kommer ett stalltäcke från John Whitaker att införskaffas till Oprah, med hals. Picasso kommer få ett turkost från Hööks som inte är lika tjock eftersom hon inte kommer helklippas. Sedan ett par vintertäcken från Horseware kommer klickas hem så småningom med 400 grams fyllning och hals.
 
Men innan dessa varma vintertäcken så ska jag leta efter några hyfsade "mellantäcken" att ha nu under hösten. Några med 100-200 grams fyllning. Tips?
 
 

Kommentarer:

Moa:

Jag har ett täcke från bucas, att rekommendera som är med 150 g,typ fleece-aktig insida som jag tycker är jättebra dem inte så kalla vinterdagarna.
Dock kostar det därefter..

Heter något i stil med Bucas Freedom Turnout 150 g iallafall!

Minna:

Kan rekomendera Horseware rakt igenom, inget skav, ingen tuffig man och riktigt bra täcken :) Även fast det finns snyggare täcken (som tex JW) så kör jag ändå på Horseware på Fighter för dem fungerar så bra på honom :)

Moa:

Ändring! Det hette visst inte bucas freedom turnout 150 g..

Det hettevisst: Bucas smartex medium turnout..

http://www.horze.se/Bucas-Smartex-Medium-Turnout/24161,sv_SE,pd.html

Rebecka:

Jag har det jw täcket ich ÄLSKAR det! Skit bra och värmer för den hästen som har lätt för att frysa. Helt perfekt :D

Anonym:

Måste all din utrustning vara märkessaker? :P

Svar: Det turkosa är från hööks :)
Linn Ztrelin

Matilda:

Horseware! Speciellt Amigo om man inte vill betala en halv förmögenhet :) Bra kvalité och passform, skönt med slät insida där det inte fastnar något hår!

Kommentera här: