Jin sporrar

Har ändrat mig kring mitt sporrköp. Kollade på sporrarna igår och tyckte inte alls att dom verkade bra. Istället föll jag för dessa som kommer från Jin. Det är "kulor" på ovansidan och undersidan. Kändes bra mycket mildare än de med trissa. När jag använder mina sporrar så "trycker" jag inte in dom i sidorna utan jag drar min sporre uppåt. Svårt att förklara. Men typ "kittlar" hästen i sidan? Tror därför dessa skulle passa mig super eftersom de är rundade uppåt på ett mild sätt. Så är de 20 mm också vilket gör att jag inte behöver anstränga mig så mycket för att komma åt hästen. Jag har korta ben och det är inte allt för lätt hela tiden med en stor häst, haha. Då är sporrar ett bra hjälpmedel för mig som inte gillar att rida med spö!
 
Dock ligger dom på näst intill 1000 kr.. Ingen som säljer ett par?

 

Kommentarer:

Ida:

Finns på Börjes för betydligt billigare peng! Kolla deras hemsida :)

Fanny:

Jag har ett par i gröna som jag tänkt sälja!

Anonym:

Ska du börja blogga för horsespot?

Sabina:

Rör man skänklarna lite uppåt nedåt så är det bättre med sporrar där trissan rullar upp, och har man skänklar som åker mer fram/bak så är dessa bra. Dessa tappar sin funktion lite om man har en skänkel som går upp/ner, då kan man lika gärna använda vanliga sporrar. Värt att tänka på :))

Anonym:

Min hopptränare har sålt jin stigbyglar och sporrar, hon har lite kvar som hon rear ut, något du skulle vara intresserad av ?

Svar: Ja absolut!
Linn Ztrelin

Amanda - Webrider:

En av våra killar i stallet rider bara med dessa. Tror dock det finns en billigare variant någonstans, vet dock inte vart....

sarah:

har sett att Sharpman har ett par guldiga på sin rea, dem har legat där ganska länge och var senast där i lördags :)

erika :

Jag har ett par svarta som jag ska sälja..:)

Svar: Hör av dig till mig! :)
Linn Ztrelin

Emelie Ericsson :

Vet att mamma har sporrar i samma modell och som har samma funktion, rider med dom på Brigad. dom är ju dock inte färg glada, men billigare. och det finns både med metall "kula" och gummi.

Emelie Ericsson :

Vet att mamma har sporrar i samma modell och som har samma funktion, rider med dom på Brigad. dom är ju dock inte färg glada, men billigare. och det finns både med metall "kula" och gummi.

Rebecca:

Jag har ett par lila till salu för 350 kr :)

Kommentera här: