Insplanet - välj rätt försäkring

Hur mycket värderar ni en bra försäkring? Eftersom jag själv råkade ut för en hästrelaterad olycka under 2010 så är jag införstådd i att en bra försäkring ger en lite trygghet. Vi kan ta dödsfall tex. Skulle något hända så ger en livförsäkring familjen ekonomisk trygghet om någon med ekonomiskt ansvar i familjen avlider. Det kan vara mycket betydelsefullt om man har större bostadslån eller om hushållsekonomin på andra sätt är starkt beroende av en eller flera personer. Sedan finns det det vi hästmänniskor som är beroende av våra transporter.. Klart vi ska ha våra hästtransporten försäkrade, eller? Det finns två olika typer av försäkringar på ett släp. Halvförsäkringen täcker brand och stöldskador dessutom ingår det ett rättskydd. Helförsäkringen täcker samma saker som halvförsäkring men där ingår även en vagnskadeförsäkring.
 
Det finns massor med olika försäkringar. Detta som jag drog upp nu är bara ett finplock ur utbudet. Men en ordentlig försäkring kan betyda mycket om något skulle inträffa. Särskilt för oss hästmänniskor som dagligen utsätts för olika risker när vi umgås med dessa mäktiga djur.
 
Jag rekommenderar alla att gå in och kolla på Insplanet. Där kan ni få rådgivning och kostnadsråd samt möjlighet att jämföra olika försäkringar med varandra mm.
 
 

Kommentarer:

Andrietta:

Söt bild, haha ;)

Kommentera här: