Inför helgen

Oprah är inne i en riktig träningsvecka. I måndags skrittades hon, igår dressyrtränade vi för tränare, idag är det hoppträning för tränare, imorgon rids hon på stubbåkern lite kravlöst, på fredag skrittas hon igen och på lördag är det tävling i Linköping som gäller. Vi ska bara hoppa en klass, en 110 avd B. Och om min känsla stämmer så kommer vi garanterat vara snyggast på banan, hihi ;)
 
Oprah kommer bära sitt nya svarta Anna Scarpati schabrak med fuchsia färgad passpoal och kantbant. Och inte nog med det. Schabraket är prytt med en rad swarovskikristaller också. Till detta kommer hon bära en svart lång huva + det fuchsia färgade showpannbandet och med de vita Veredusskydden. Jag kommer även ha vita ridbyxor med svart skoning och en svart Spooks kavaj. Det kan inte bli mycket snyggare? Och inte nog med det så kommer en duktig fotograf vara på plats förhoppningsvis!
 
Hoppas verkligen vi lyckas fångas på bild så att jag kan ha någon bra bild att utgå ifrån som header till min nya design.
 
Nu gäller det också att rida så bra som möjligt. Under framridningen ska jag tänka mycket på det Nina sa under dressyrträningen och under framhoppningen ska jag tänka mycket på det Ingrid säger, eller, vad hon skulle säga om hon var där. Förhoppningsvis har jag då en bra känsla när jag väl kommer in på banan. Jag måste släppa taget lite om kontrollen emellanåt så att jag inte bromsar in henne för mycket i hindrena. Speciellt räckena.. Får vi nedslag, ja, då är det bara hem och träna igen. Någon gång släpper det och då kommer nollorna rulla in. Så var det med Picasso. Hon var slarvig fram till hon var åtta år. Sen började hon sätta dom förbaskade nollorna och då var det för sen för mig eftersom jag var 18, haha!
 
 
 

Kommentarer:

Lina:

Ber om ursäkt om det blir dubbelt nu, mitt internet vill inte direkt samarbeta..

Jag ska också dit och fota! Vet du ungefär när du startar? Kan försöka knäppa några bilder på er :)

Karolina & Linda:

Haha härlig gräsmage hon har på sista bilden! Så söt :D Min häst har ponnygener i sig så hon bli jämt smällfet på sommaren haha... hemskt!

Hanna:

Det ska bli jättekul att se er, äntligen! Jag ska också dit och fota :)

Svar: Så kul! :)
Linn Ztrelin

Anonym:

Är det den luvan du hade senast på nyrk tävlingarna? Var där och såg att den var så lång att den flög in framför ögonen på din häst, så du vet :)

Svar: Nepp det var inte den :)
Linn Ztrelin

Kommentera här: