Ge mig lite tips!

Jag ska iväg underdagen och då tänkte jag att ni kunde passa på att önska inlägg. Är det något speciellt ni skulle vilja läsa om? Något ni missa? Eller kanske vara något ämne ni vill att jag skriver om eller höra min åsikt kring? Ni bestämmer för idag kommer jag som sagt vara lite off under förmiddagen då jag ska med mamma och handla lite. Sen ska jag fortsätta kolla runt på lite hästannonser(ups). Haha, kommer berätta mer när jag kommer hem! ;)
 
Så passa på att önska och tipsa nu medan jag är iväg!
 
 

Kommentarer:

Frida:

Kanske vad du använder för utrustning på dina hästar?
Hiss/Diss?
Rundtur i stallet?

Ebba:

Hur blir det med att du skulle betäcka Picasso? Har du hittat en hingst, eller ska du ens betäcka henne?:)

Victoria:

Kan du inte berätta om din första ponny/häst?:)

Anonym:

Om du skulle sälja Picasso eller Oprah hur skulle annonsen se ut? Vilka bilder skulle du valt? Vilka köpare skulle du tillåta? En ungefärlig prissumma? Kram Emilia (detta är alltså till önskeinläggen)

Emma:

Hej! Jag har precis börjat läsa din blogg och jag skulle vilja veta mer om picasso. Så kan du skriva lite om henne i ett inlägg? :)

Irma:

Varför använder du inte dina vita ridstövlar längre? Haha skriv inte trött helt inlägg om det men vill gärna veta för att dom var förbannat snygga!

Ett åsiktsinlägg! Känns som om alla bloggare skriver exakt likadana åsiktsinlägg, förutom dig! Så det skulle vara kul att läsa fler!

Daniella:

Jag har en fråga: Hur blev de med att betäcka Picasso? :) Blir nått av med de? :)

ida:

hej ! mitt önskeinlägg är att du kan skriva om vad som hände med din andra häst! jag har undrat länge,hur hände olyckan? förstår att det är ett känsligt ämne :(.. antingen om du man skriva det eller kopiera om du skrivit det från en annan blogg eller länka! du behöver inte skriva de om du vill
Men jag vill så gärna veta ! kram till dig ❤

Matilda:

Vill se mycket mer fina bilder, du är såå duktig på att fotografera!!

Ida:

Ett till önskeinlägg! jag undrar hur du tränar dina hästar? du har ju sagt att Oprah har haft högre rumpa än manke? hur gör du så du får upp ryggmusklerna? behöver verkligen tips! sjukt tacksam om du kunde skriva :) kram ❤

Hannah & Hilda:

Så fin blogg du har! :)
Besök gärna våran http://twoteenslifes.blogg.se/

sissela:

Hej! Det här låter kanske lite konstigt med tanke på att det är en hästblogg men du har den enda bloggen jag har stött på som skrivs av någon som bor i Vadstena. Det jag undrar är hur det är att leva i en stad som är så otroligt religiöst präglad. Det är bilder på den heliga Birgitta överallt och staden har många kloster. Jag har alltid blivit tvingad dit en vecka om året till den så kallade prästveckan. Jag funderade varje gång på hur det är att leva i detta religiösa centrum och undrar därför om du skulle vilja berätta det :)

Jenni:

Vad va det som hände häromdagen? Krockade du eller vad va det? :(

Elise Sandblom:

häftig Bild

Ellen:

-Hur du nådde till toppen och fick en sådan stor blogg. Tips för att komma dit.

-Din åsikt om olika hjälptyglar och vanliga martingaler. Såg att du har en med "tyg" på. Hur funkar den?

Linn:

Jag skulle gärna vilja att du berättade om hur du ska klippa hästarna, asså helklippning, osv! Sen när det väll är dags skulle jag gärna vilja att du filmade när du klipper dem och sedan klipper ihop det till ett filmklipp, vill gärna se när du klipper ansiktet om du nu gör det ;)

GossipGuy.se:

Megan Fox naken, Selena Gomez lämnar lite åt fantasin, Miley Cyrus flashar sitt underliv, Cara Delevingne topless! Allt detta och otroligt mycket mer finner ni endast på GossipGuy.se

Anonym:

Vill veta om stallet ! Ska du ha kvar hästarna där??:)

Stina:

När du är och tävlar känner du igen folk från tävling till tävling? Har aldrig tävlat storhäst men är det många under 18 som tävlar, som du brukar tävla mot, åker du ofta på samma tävlingar som andra :)?

Riktigt fin blogg, ny blogg läsare!!!

Ida:

visa runt i stallet i en video?
Vilka hästar du har ridit/ägt?
Mål med Oprah?
din historia med Picasso ? :)


Emilia:

visa/ skriva om den utrustningen du har till dina hästar och sen en rundvandring i stallet?

Linda C. Risberg :

Jag undrar varför du inte har använt dina vita ridstövlar på länge? Ser oftast bara dina svarta tretorn! :(

Felicia:

Undrar hur du ska göra med stallplats? Skulle du inte bara vara iväg på bete där du antagligen står nu? Och sedan tillbaka till det med paddock och ridhus? För vad jag minns sa du att du gärna hade flyttat dit om det fanns paddock så är lite förvirrad ;)

Josefine:

dig, ditt liv, dina hästar.. ja vad som helst blir bra tack! <3

Kommentera här: