Ska man vara fin får man lida pin

Och det var precis vad jag fick känna igår! Red i mina nya stövlar och fy satan vad ont det gjorde! Dock var det inte så farligt vid knävecken utan det var längre ner, där det veckar sig som det gjorde så jäkla ont. Ska rida i dom idag tills dom formar sig efter mina ben. Som sagt, ska man vara fin så får man lida pin! Men utöver det gillar jag dom. Bra stöd och skitsnygga. Dock slår dom inte mina tretorn i bekvämligheten ;)
 
Ni som har dessa stövlar. Har ni också fått ont av att det veckar sig när man trampar ner hälen?
 

Kommentarer:

Amanda - Webrider:

Skiiiitsnygga är dom!!! :)

Lovisa:

Jag vann ju mina i din bloggtävling hihi *.* Jag älskar dem, så galet snygga och sköna! i början gjorde svinont att trampa ner hälen men man får bita i hop i typ 2 veckor så blir de bra sen! :) använder mina varje dag och de är så underbara!

Anni oveson:

Jag har ett par bruna och ett par vita.
De bruna har jag "ridit in" , och nu är de sjukt sköna!
De vita är ganska nya och jag får också galet ont nere vid foten för att de veckar sig :P Men man får trösta sig med att det blir bättre! tar bara lite tid. Det enda tråkiga som jag märkt är att de vita tappar färgen på insidan ganska snabbt :/

EMILIA SVEDLIND:

ASSÅ DET ÄR SÅÅÅ SNYGGA!! HAGAHBJGKAGKHAS JAG DÖÖR

Caroline Bågfeldt:

YES I HAVE! Jag har ju iofs dom utan crocodilmönster, men det är ju samma modell annars och ja, jag får ont av vecken.
Har haft mina i typ ett halvår snart dessutom och dom gör fortfarande ont ;) haha

Theresa:

Dödligt snyggt!!!

Vad är det för märke på de vita ridbyxorna med svart skoning? Himla smart idé då sadeln alltid färgar av sig där. =)

Mony:

jag köpte mig ett par på mässan också, har dock inte vågat mig på att rida i dem än.. När jag har testat dem så har de varit supersköna, men vi får väl se hur jag känner efter att ha ridit ett pass x)

Isabella:

Inte så jätteont, är mer i knävecken mina gör ont. :)

Annie - ponnyteamets.blogg.se:

Jag kan nog bo i mina Tretorn, skönaste stövlarna som finns LÄTT!

Wilma:

Det var precis samma för mig med mina Mountin horse stövlar men efter ett tag så formade de sig mer och mer och nu passar de perfa och gör inte ett dugg ont, men jag vet känslan, det gör sååå ont haha... ;)

Louise Dahlström:

Sjukt snygga!! :)

johanna larsson:

jag har sånna fast utan "orm skinn", dom var sjukt obekväma i vaden och jag kunde knappt stänga dom. Men det går rätt så snabbt så formar dom sig och sen är dom hur sköna som helst! :)

Tilde Åhlin:

köpte också ett par på mässan, har bara ridit i dem en gång. Men jag får också asont när man ska trampa ner hälen. Fast får ont på framsidan vid snörningen typ, men somsagt ska man vara fin får man lida pin ;)

Irma:

Det finns ett trick för att få stövlar att forma sig bra och snabbt! Blöt ner strumporna i varm vatten, sätt på dig strumpor & stövlar och smörj stövlarna med mjukgörande lädertvål. Funkade utmärkt för mig som också hade lite för höga stövlar!

Isabella:

Jag hade ett par Richmond från MH och de var så galet obekväma att rida in! Köpte dem 2011 och jag använder inte ens dem längre för att de aldrig mjukade upp sig...
Köpte likadana som dig på mässan, dock svarta. Jag får knappt ont alls, jag köpte en sådan extra sula att lägga i och den gör under för mig!

Esther:

Sååå snygga vad kostade de? :)

Mony:

Idag hade jag mina för första gången och jag kan bara hålla med om att det gjorde hyfsat ont när man trampade ner hälen och inte så mycket i knävecket som man skulle kunna tro. Jag var dum nog att använda dem första gången på en tävling. Haha, men det var bara att stå ut ;)

Anna:

Jag har mountain horse stövlar och dom gjorde först ont i knäväcket men sen när dom började sjönka ihop lite gjorde dom ont nere på foten haha, och lite vid snörningen. Dock är dom dösköna nu och jag kan inte rida utan dom haha!

Kommentera här: