Saknar

Saknar alla som jag tillbringade tid med under Göteborg Horse Show! Så fantastiska människor jag har träffat. Det är helt sjukt. Och då menar jag både bloggare och er läsare. Tack för att ni finns allihopa. Tänk om jag inte hade haft blogg.. Vad och vilka skulle jag träffat då? Helt sjukt egentligen. Har träffat och lärt känna flera människor genom bloggen. Vad skulle jag har gjort utan den? Oj oj..
 
Men men, denna bilden får avsluta inläggen om GHS. Som ni märkt så har jag bjudit på många bilder på mig själv både här och på instagram. Vissa läsare har tyckt att jag varit lite "anonym" i bloggen eftersom jag inte direkt brukar lägga upp bilder på mig själv.. Men här har ni. Blö. Fastnar aldrig på bild och det är därför jag aldrig lägger upp några, haha. Men gillar bilden ändå. Lisa tar grymma bilder och Johanna och Barry skiner upp den! :)
 

Kommentarer:

Tina:

stfu! "fastnar inte på bild" ? Skitsnygg ju :O

Katarina Gebart:

Hej!

Jag behöver enkätsvar från bloggläsare av hästbloggar. Jag skriver min masteruppsats om uppfattning av produktplacering och marknadsföring på hästbloggar.

Alla svar jag kan få uppskattas och är viktiga för undersökningen!

Om man besvarar enkäten har man chans att vinna ett set Catago "Dressyrskydd".

Nedan är en direktlänk till enkäten:
https://www.surveymonkey.com/s/hastbloggundersokning

Amanda - vardag,foto,inspiration,inredning,tips,videoblogg,outfits:

jättefin header :D

Matilda:

Fin bild :)

Saga:

Vilken fin blogg du har! :)
Din header är super fin!
Kram!

Ellinor:

SÅÅ fin blogg! :)

Kommentera här: