Göteborg Horse Show 2013

GHS 2013 blev hur lyckat som helst. Jag kommer knappt ihop allt så om jag glömmer bort något/någon så får ni hojta till. Jag är ju ganska glömsk.. Men torsdagen inleddes med att jag och Johanna gjorde oss hemmastadda i lägenheten. Sen drog vi vidare till Nordstan och åt och sedan drog vi till Scandinavium. Första dagen träffade vi många olika personer. Både läsare och andra bloggare. Under andra dagen tog vi en fika med Linn från HorseSpot. Så trevlig! Sen fortsatte vi att umgås med andra bloggare och även shoppa + kolla på hoppning och heja på Tyra i bloggkampen. Så gaaaaaalet! Skrek och gapade nästan lika mycket som jag gjorde under Gagas senaste konsert.. Typ ;) Under lördagen tjatade Henrik om att gå på Universeum vilket jag och Johanna tillslut gick med på. Dock var det tråkigt och ovärt, haha. Men nu är det också gjort! Sen fortsatte vi umgås med andra bloggare och läsare. När dagen började lida mot sitt slut så följde vi med familjen Berntsson hem. En underbar familj som tog emot Johanna och mig med öppna armar. Satt och pratade till 2 på natten om allt och inget. Extremt trevliga och ärliga människor. Sen avslutade vi hela GHS med att kolla på världcuphoppningen på söndagen. G.A.L.E.T.
 
Detta hände och mycket mer. Kan inte gå in på detalj men vi har haft såååå kul och umgåtts och lärt känna ny människor! Jag vill tacka Johanna Grant, Nellie Berntsson, Henrik Barry, Caroline Bågfeldt, Sofia Genne, Nicholai Hollesen, Lisa Ågren, systrarna Elfstrand, Karin Warnmark, Sofia och Joanna från ponnysanning och många många fler som gjorde denna helgen komplett! Utöver dom så träffade jag andra trevliga bloggare så som Tyra Sjöstedt, Ingrid & Linn från dressyrmupparna, Linn Olsson och Paulina Althin. Har kommit fram till att det är många som heter Linn i bloggvärlden dock, haha.
 
Nej detta är en helg som jag absolut inte kommer glömma i första taget! Tack till alla ni som gjorde dessa dagar till dom bästa!
 

Kommentarer:

Charlotte:

Ingrid & Linn från ponnysanning som du skrev? Du menade väl dressyrmubbarna?

Maria:

Haha Linn och Ingrid från Dressyrmupparna menar du väl? ;) Trött efter helgen höhö?

Anna Elfstrand - hästblogg:

Det var superroligt att träffas och jag hade gärna setts ännu mer, men det får väl bli när min brutna fot är helad igen haha! Så jäkla typiskt..

Katarina Gebart:

Hej,

Jag behöver enkätsvar från bloggläsare av hästbloggar. Till min masteruppsats undersöker jag produktplacering och marknadsföring på hästbloggar.

Alla svar jag kan få uppskattas och är viktiga för undersökningen!

Länken går direkt till enkäten:
https://www.surveymonkey.com/s/hastbloggundersokning

Cajsa:

Charlotte och Maria hon har skrivit rätt och ni läst fel!! ;)


Linn jag träffade dig där sa hej och pratade en liten stund, det var det mäktigaste jag någonsin gjort! Du är min flrebild och kommer alltid att va!<3<3<3

Caroline Bågfeldt:

NÄÄSTA ÅR!! :D:D
Är dock deprimerad att jag fyller 18, 18 dagar efter... THAT SUCKS!

Btw, vilket av schabraken? ;)

Kommentera här: