Picasso 5 september

Skrittade iväg på Picasso för att kolla in en shettis som jag har turen att få låna. Troligtvis kan jag ta hem henne redan på lördag. Det ska bli jättekul för Picasso! Nu får hon sällskap när Oprah och jag är ute och tävlar :) Anyway, efter besöket hos shettisen red vi till en raksträcka där vi tog lite galopp. Hon var riktigt trevlig till en början men när hon kom upp i varv började hon stressa och studsa. Det är som man säger, ”heta hästar är lata hästar”. Gjorde mycket förflyttningar för att få henne att tänka på annat och även avbrott. Efter lite övertalning kom jag åt henne ordentligt och då galopperade hon på så trevligt igen! Kan även tillägga att för första gången så taktade hon inte hem :)

Tyvärr var hon inte på något foto humör idag som ni ser..

010

011

blogstats trackingpixel
No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title