Nystart

Godmorgon! Som ni ser har min blogg blivit flyttad. Från och med idag bloggar jag för HorseSpot. Det ska bli jättekul att vara en del av denna portal och jag hoppas ni gillar den nya designen som jag har pillat på. Älskar färgkombinationen, känns så himla fräscht! Bara lite småsaker som jag själv kommer pilla med och sedan är allt klart och jag kan känna mig som hemma.

Underdagen kommer jag skriva ihop lite inlägg och en presentation av mig själv. Som ni se har jag valt att inte importera mitt gamla arkiv från blogg.se utan jag vill göra en omstart helt enkelt eftersom det finns inlägg längre bak i mitt arkiv som jag inte står för längre på samma sätt.

Detta blir spännande!

Namnlöst-4

blogstats trackingpixel
Comments 7

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title