HorseSpot

Nu är jag en officiell bloggare för HorseSpot. Känns väldigt bra faktiskt. Jag har börjat få koll på allting och servicen är grym! Nu har jag även hunnit skriva ihop informationsinlägg i den svarta remsan under headern. Om ni vill läsa om mig klickar ni på ”Linn Strelin”. Vill ni läsa om Oprah och Picasso klickar ni på deras namn. Vill ni läsa om min förra häst Cappuchino och om får olycka tillsammans så klickar ni på hans namn osv. Är du privatperson eller
företag som vill komma i kontakt med mig för något samarbete/sponsring eller bara har frågor så klickar ni in på
”Kontakt & Samarbete”.

Hoppas ni gillar den nya looken på bloggen lika mycket som jag gör :)

034

blogstats trackingpixel
Comments 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title