Gårdagens hoppträning

Gårdagens hoppträning med Oprah gick jättebra förutom någon miss ibland. Men det blir allt mindre och mindre + bättre flyt. Vi får det lite trångt på distanserna och jag måste lära mig att komma upp snabbare efter hinder. Men hon hoppar som en gudinna och är så himla rolig att jobba med. Dock sträckte jag nacken efter sista språnget pga att min nacke går som en pingpongboll ungefär, haha.. Lär få hoppa med stödkrage i fortsättningen om jag inte ska bli en nickdocka på heltid! Haha!

Här får nu i vilket fall de sista språnget på klipp.


blogstats trackingpixel
Comments 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow on Bloglovin
Menu Title