Tävlingskavaj

Har faktiskt, hör och häpna, börjat kika lite efter en kavaj att investera. Jag hopptävlar trots allt storhäst nu och som det känns nu så kommer Oprah kunna klättra i klasserna ganska fort. Så en kavaj känns som en bra investering snart. Ska höra om någon har lust att sponsra mig med en, hehe! För i sådana fall så kanske jag drar en runda till Hööks i Linköping i morgon och testar denna. Tycker den ser helt okej ut för att vara en kavaj för det priset. Hoppas bara den är figursydd!
 
Så småningom måste jag även ha nya vita ridbyxor. Just nu har jag två par. Ett par helvita som är as gamla och ett par vita med grå skoning som har blivit helgråa i tvätten typ.. Behöver då köpa ett par nya(de från Animo är jäkligt snygga, men dyra) och sedan brodera med mitt namn längst låret. Och ett skärp med swarovski skulle inte heller sitta fel! Tycker det är snyggt med skärp när man har kavaj och den swichar upp i språnget. Annars hatar jag skärp ;)
 

Kommentarer:

Ellen:

Åhhh snyggt! Älskar din blogg,skulle betyda mycket om du kika in på min och slängde in en kommentar!
Kan du inte ha nån tävling snart? Om en länkning eller så? :D Kram

Cajsa:

Har den kavajen, det är den snyggaste,skönaste och bäst formsydda kavaj jag någonsin haft! Galet snygg och bra för att vara från hööks:) Tycker du ska köpa en sånn;)

L A M I A M I C H E L L E . S E:

Den var feen!

Lovisa Melin:

Jag har den kavajen och den är riktigt snygg, skön och bra passform! :)

Becka:

Jag tycker att du ska köpa den! Den sitter jättebra och är den skönaste kavajen jag någonsin haft! Dock är den lite kort så att det kan nog vara bra med det dära skärpet du nämnde ;)

Emilia:

Om du ska köpa en kavaj så köp då denna. Den är snygg och kostar inte skjortan heller! ;) Dessutom är den figursydd!

Mony:

Den är snygg och väldigt skön att ha på sig. Den verkar också väldigt lätt att röra sig i, inte så stel som en del andra kan vara(var och testade den för någon vecka sedan) Det enda jag störde mig på var att den var väldigt utsvängd där nere och veckade sig nästan. Men materialet är så himla praktiskt så det blir nog ett inköp av den snart!

tina:

Har en sådan kavaj den är underbar!

Agnes:

Snygg ^^

Kommentera här: