Gårdagens hoppträning med Oprah

Gårdagens hoppträning med Oprah gick otroligt mycket bättre än förra gången. Vi började med att travhoppa. Hon hoppade bra men vi skulle återkomma till travhoppningen fler gånger dår det var många som behövde träna på det, inklusive Oprah. Hon ville gärna galoppera in över bommen men fixade att trava in alla gånger förutom sista. Sedan skulle vi hoppa fram på ett räcke -> fem galoppsprång till en studs på tre hinder. Hon satte iväg lite fort efter räcket så hon fick bromsa upp inne i studsen. Det fick henne att tänka efter så i banan sen var hon såååå lydig! Inget dragig eller tung som förra hoppträningen! Hoppade allt med lätthet men hon har det lite trångt i kombinationerna eftersom hon är så pass stor och lång. Men det kommer med tiden :)
 
Nu känns det bra inför tävlingen på lördag! Ska hoppa utan fårskinnspadden då med. Gjorde det nämligen igår och det kändes som jag kunde reglera henne mycket mer med sitsen.
 

Kommentarer:

T:

Vad är det för tröja du har på bilderna? Är nämligen på jakt efter en bra svart tshirt och en svart långärmad att rida i.

Svar: Den finns på Hööks! :)
Linn Ztrelin

Kommentera här: