Dagens träning med hästarna

Fick dra ett sträck över galoppträningen i sandbacken idag. När jag red upp där med Picasso så sjönk vi ner, var bara att rida hemåt igen och jobba inne i ridhuset! Synd.. Oprah behöver verkligen jobbas i den enda lilla uppförsbacken vi har för att få en "uppförsbacke" i galoppen. Vi jobbar på det, men det hjälper otroligt mycket med en sandbacke att galoppera i! Men men..
 
Picasso: Idag kändes hon sådär konstig igen. Det är något i högersidan som verkligen sitter fast. När jag hoppade henne förra gången så kändes det ingenting. Även en duktig person som kollade från marken såg ingenting och hon tyckte Picasso gick väldigt avslappnad och fint. Men jag ger mig jäklar på att det var för att det stod hinder framme. Då tänker Picasso på annat.. Det kommer fram i markarbetet där hon inte är lika motiverad, haha ;) Men det var inte dåligt. Hon går ju bra, men jag känner att något sitter där. Svårt att sätta ord på vad det är men en låsning någonstans skulle inte göra mig snopen!
 
Oprah: Som sagt skulle jag behöva galoppera henne i sandbacken nu och göra skänkelvikningar fram och tillbaks. Tyvärr blir man begränsad i det lilla ridhuset. Men traven var jättefin och bärig. Galoppen hade hon lite att säga till om trodde hon dock. Men det märkte hon sedan att hon inte hade så hon fick ge med sig och när hon gjorde det avslutade jag. Vill verkligen inte nöta på våra små ridbanor så under hoppträningen på onsdag så ska jag passa på att rida igenom henne ordentligt.
 
Nya favoritbilden faktiskt. Enda bilden på oss ihop typ. Världens bästa Picasso!

Kommentarer:

Maja:

Åå, vilket fin bild och gud så fin du är !!

Svar: Nu gör du mig generad! Haha!
Linn Ztrelin

Elsa:

Superfin bild på dig o pollen, ser ut att komma direkt från hööks-katalogen! :)

malin:

Jättefin bild!
Tänkte också fråga; har du instagram?

Svar: Nej det har jag inte ^^
Linn Ztrelin

Sara:

Vilka fina bilder du har på bloggen! :D

Sara:

Åhh, vilken fin bild på er två!!

Sofia:

Är ett stort fan och hoppas att jag får träffa dig på Charlies-rean imon! En väldigt fin bild på dig och Picasso men jag måste såga att du sminkat din häst liiite för mycket runt ögat för min smak ;) Inget illa menat men det är min åsikt..
Om jag ska vara ärlig så såg jag direkt att det var sminkat. Vet att man lätt blir "bildblind" ;D

Åkte till Vadstena med klassen förra veckan och såg din gård, haha.. Ingen annan fattade varför jag blev så "starstruck" haha, de visste ju inte vem du var ;D

Kommentera här: