Picasso just nu

Har fått klartecken av equiterapeuten att börja träna Picasso normalt igen så får vi se vad hon säger om det. Hon ska också komma hit på ett återbesök och lasra nacken igen. Dock kommer hon troligtvis alltid ha problem i nackregionen. Det är bara att hitta "verktyg" som gör att det inte blir inflammationer och mer trassel av det hela. Jag kommer alltså fortsätta med både liniment(dock arnika som är mildare än travlinimentet) och MSM på henne. Sedan ska jag även få testa en Back on Track huva av en som jag känner så får vi se om det hjälper.
 
Det enda jag ska tänka på i ridningen är att alltid inleda passet med att rida henne lång och låg och även avsluta passet så. Har alltid gjort så därför borde det inte bli några konstigheter. Sedan ska hon även ridas på mycket raka spår för att få ut nacken rätt fram. Nu ska hon komma igång igen och bli bra.
 

Kommentarer:

Julia:

Härliga nyheter!
Men när du använt back on track huvan ett tag, skulle du kunna göra en utvärdering eller liknande då jag skulle vilja se om den är värd att testa :)
Min dam är nämligen också stel i nacken!

Anonym:

Älsksr din blogg!! Ska du ha nån bloggträff ? Vart isf ? Blir superglad om du svarar.. Från Lisa

Anonym:

kan du inte ha frågedtuuuund? :D

Andrietta Svärdh:

Heja Picasso - heja er båda! Hoppas verkligen för er alla att hon blir bra så snart som möjligt.
Grymt snygg outfit på bilden, förresten! ;D

Emelie:

Va roligt att du ska testa back om track luvan :) den är suverän!
Back on track har ju tillverkat nos och nackludd, det kanske vore något att ha på grimman i hagen typ :)
Det finns ju även ett nackskydd som man sätter på tränset, men det kan man även ha på grimman :)
Säger som kommentaren ovanför, gör gärna en utvärdering om vad du tyckte om "luvan" alltid kul att veta vad andra tycker :)

Emelie a:

En liten fråga! är det dyrt med eqiuterapi? Eller beror det mycket på vad man gör för behandlingar? Jag har alltid undrat det, för jag har själv funderat att ta ut en till min ponny? mvh Emelie

Lydia:

ååå varför ska du alltid ha så snygga outfits? ;) haha

Kommentera här: