Kvällen

Kvällen spenderades i ett svinkallt ridhus och kollade när två stycken i mitt stall hopptränade. Det var så otroligt skönt att få komma hem och hoppa in i en varm dusch! Nu ligger jag nerbäddad i min varma säng och ska kolla på säsongspremiären av Jeresy Shore, untz untz! Imorgon vankas utsläpp av alla hästar och sedan ska Oprah och Picasso ridas. Godkväll.
 

Kommentarer:

Linnea:

Hej Linn!
Jag älskar din blogg så mycket, och jag vill bara säga att jag skrev din blogg överst av alla mina favoritbloggar på min blogg :) För du är så cool, och du rider jätte snyggt! ;)
Kram Linnéa din bloggläsare ;)

Alva:

Hej! Din blogg är verkligen jättebra. En superbra hästblogg! Har du några tips för att lyckas som du har gjort? Få din blogg mer känd eller vad man ska säga. Jag försöker som en tok att skriva bra inlägg & så, men självklart är det jättesvårt att få många besökare/dag. :)

Annie:

hej linn! :)
Jag bara måste säga detta hihi! Sist när jag kollade på klippen du la upp när du red picasso, då såg jag hur fantastiskt bra du faktiskt rider. kollade flera gånger om och tyckte det såg kanon ut, så kul att se att du rider så fantastiskt bra!! :)

Kommentera här: