En vecka tills den stora dagen

Precis en vecka kvar till min födelsedag, untz untz! Måste få mitt hår klippt, ser ut som ett piggsvin på huvudet. Anyway, idag ska Oprah skrittas och Picasso longeras. Imorgon taggar vi hopträning på Oprisen och vila för Picasso. Ska ta och skicka iväg ett facebookmeddelande till min equiterapeut och uppdatera henne om Picassos tillstånd så får jag se vad vi ska göra.
 
Ni lär höra mer från mig ikväll :)
 

Kommentarer:

Andrietta Svärdh:

Jättefint schabrak! :)

Alice :):

Vad heter din equiterapeut? :)
Flyttade för några månader sedan nu och var tvungen att lämna min bakom mig. Och börjar känna att totoponnyn skulle behöva lite massage nu hehe (a)

Svar: Mejla mig eller skriv till mig på facebook så ger jag ut hennes namn :)
Linn Ztrelin

Cajsa:

Hej Linn! Vill bara säga att din blogg har gjort min vardag så mycket enklare! Med hjälp av dina ilägg har jag klarat mig ur min ena ponnys död min ena ponnys flytt och elaka kompisar! Jag har fått ett enormt självförtroende vågar sätta ner foten och säga ifrån. Mitt liv har blivit mycket roligare! Jag har typ vaknat! Jag känner mig starkare än någonsin och gladare! Jag har så roligt med min ponny som är 5 år och jag hade henne som ett prochekt men efter mina andra ponnys inte är hos mig längre så har du fått mig att inse hur otroligt mycket jag älska min Maja och hur otroligt mycket hon kan! Jag är såååå glad att jag hittade din blogg, jag läser din blogg minst 1000000000 gånger om dagen, varje gång jag är på min mobil (jag är beroende av min mobil;)) Kortfattat sagt; TACK SÅ HEMST MYCKET LINN! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Kommentera här: